Veiligheid

Als je zwanger bent komt er veel informatie op je af. Je bereid je voor op de komst van je baby en ook de verloskundige en kraamverzorgende zal je veel informatie geven over o.a. veiligheid. 

Het is echter goed om je niet alleen voor te bereiden op een geboorteplan, geven van borst- of flesvoeding, werk, opvang maar zeker ook voor te bereiden op het aanschaffen van de juiste benodigdheden. Heel verleidelijk zijn alle mooie materialen maar niet alles is veilig. 

Voor je kindje moet je ook veel aanschaffen en in een zee van allerlei spullen weet je soms niet meer wat je nu moet kiezen. Je wilt o.a. een mooie kamer, wiegje, ledikant, co-sleeper, kinderwagen, maxi cosi, gepast speelgoed, kleertjes, beddengoed, box. Misschien krijg je ook veel cadeaus of zoek je zelf naar goedkopere spullen op het internet. 

Mooi, leuk, maar veiligheid moet boven aanstaan bij de aanschaf van alle benodigdheden . Hoe weet je nu wat veilig is voor je kindje? Waar moet je op letten? Ook bij het krijgen van cadeaus en aanschaf via internet is het belangrijk te kijken naar de veiligheid.

Op deze website vind je adviezen en tips om je kindje te beschermen en veilig op te laten groeien.

Slapen | Kinderveiligheid.nl

Als je vragen hebt over bv juist speelgoed, slapen, vervoer in de auto, dan kun je altijd terecht op deze site. Je kunt hen ook een mail sturen.

Onderstaande website geeft naast informatie/ opvoeden van baby’s ook informatie als het kind groter wordt CJG.nl – Opvoeden.nl en Gezondheid en veiligheid | Informatie over baby’s | Opvoeden.nl