Ervaringen van ouders

Babymassage

Wij hebben een baby massage cursus gehad met mijn dochter van 6 maanden, er werd heel duidelijk uitgelegd welke stappen je moet verrichten, hoe en waarvoor het goed is. Mijn kleine meid heeft na afloop 4 uur heerlijk geslapen dus dat zegt wel hoe erg ze er van genoten heeft! Zeker aan te raden!

Moeder van een dochtertje van 6 maanden

Slaapritme

Wij zagen al direct na de kennismaking met onze babyconsulent verbetering in het slaapritme van Tess. Dit kwam door de makkelijk uitvoerbare, praktische tips die zij ons gaf. Deze maakten direct verschil.
Verder was het heel helpend om iedere drie dagen feedback en eventuele aanpassingen op ons handelen te krijgen.

Ouders van een meisje van 5 maanden

Reflux

Je hebt ons geweldig ondersteund! Nauw betrokken, met grote kennis. Een groot hart voor Noah (en dus baby’s in het algemeen) en je hebt hard gewerkt en je best gedaan. Je hebt in tegenstelling tot het ziekenhuis wél naar ons geluisterd. Hiervoor zijn we je eeuwig dankbaar. Ook dank aan de andere babyconsulente hiervoor, voor het meedenken. Jullie maken echt heel erg veel verschil. Niet alleen voor Noah, maar ook voor iedereen eromheen. Het heeft invloed op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van iedereen die nauw betrokken is. Wij hopen dat het nóg wat beter mag gaan maar zijn zó dankbaar voor de stappen tot nu toe en je hulp, je geduld ook, en zijn HEEL blij dat we nog met je in contact (kunnen) zijn. Wij voelen ons met jou niet meer aan ons lot overgelaten omdat jij ons wel ziet en wilt helpen.

Moeder van een zoontje van 5 weken

Discreet

Ik was een enorm onzekere moeder die met een heleboel vragen zat die achteraf gezien heel normaal bleken te zijn.

Moeder van een baby van 8 weken

Baby-gebruiksaanwijzing

Mijn vrienden zeggen dat baby’s niet komen met een gebruiksaanwijzing, maar jouw presentatie over Dunstan babytaal komt daar heel dichtbij!

Wouter 32 jaar, vader in spe

Doen wat goed voelt werkt!

In al haar adviezen gaf de babyconsulent veel achtergrondinformatie. Heerlijk voor een control freak als ik 🙂 Het gaat vooral om te doen wat goed voelt. En warempel, het werkt!

Moeder van een dochter van 4 maanden